Witte Berken Natuurhotel en Restaurant

Witte Berken Natuurhotel en Restaurant, in Epe

Wildrestaurant Witte Berken Natuurhotel en Restaurant van de Veluwe

Het zit in onze natuur om te ontdekken, te beleven en te genieten. Lente, zomer, herfst of winter? We helpen je op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen je met de lekkerste smaken uit de natuur op je bord. We zijn er voor de buitenmens en levensgenieter die gesteld is op luxe en comfort.

Centraal gelegen in Nederland op de Veluwe aan de rand van Epe, omringd door de bossen en heide is het hotel een ideale uitvalsbasis. We bieden diverse activiteiten aan en op mooie avonden roosteren we marshmallows boven het vuur. Doe het allemaal of helemaal niets… We zijn er voor je.

Jan en Margreet Paauwe hebben in 2021 het hotel overgenomen en na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Witte Berken Natuurhotel is de plek om te ontspannen en actief te zijn in de natuur. Onze gasten waarderen de sfeer, kleinschaligheid en no-nonsense luxe beleving.

 

Eerlijk genieten. Echt. Lekker.

We nemen de tijd om te koken en dat proef je. Verse, voedzame en eerlijke producten uit een korte keten vind je terug op je bord. We werken zo veel mogelijk met de rijkdom die bos en land brengt ieder seizoen. Bij ons kan je heerlijk wild eten op de Veluwe en in de zomer ontvangen we je op ons tuinterras. Witte Berken Natuurhotel en Restaurant is geopend voor lunch en diner. Geniet van ons Witte Berken keuzemenu, Culinaire menu, A la Carte kaart, Wildmenu en wildgerechten (seizoen), vegetarische en vegan gerechten of Kleine Kaart (tot 17u00) in een natuurlijke setting.


Reserveren voor lunch of diner is altijd een goed idee; bel (0578 612 991) of mail (welkom@witteberken.nl) ons even. Voor externe gasten zijn we dagelijks geopend vanaf 11u30.


Even binnen kijken

Kijk alvast even rond in Witte Berken Natuurhotel en Restaurant. Elk jaar stellen de restaurants en hotels op de Veluwe voor de wildliefhebber heerlijke menu’s samen. Het wildzwijn en hert zijn favoriet, maar ook konijn, ree, haas en eend zijn aan te bevelen.

Wildrestaurants

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Veluwe komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, de dagen korter en kouder worden en het jachtseizoen wordt geopend. Hoe fijn is het dan om binnen in een gezellige, warme ambiance bij knapperend haardvuur te genieten van Veluws wild…

Overzicht van de wildarrangamenten van Witte Berken Natuurhotel en Restaurant

Wild eten op de Veluwe
Wild eten op de Veluwe
Genieten van Veluws Wild
  • Onthaasten
  • 100 % Wild
  • Puur Natuur
  • Culinair genieten
65 Prijs per persoon
65
Prijs per persoon
Herfst
Herfst
3-Daags Wildarrangement
  • 2x Ontbijt | Ons ontbijt is echt een feetsje en een goed begin van de da
  • 1x 3-gangen Witte Berken Keuzemenu | Menu geïnspireerd op het seizoen met voor ieder wat wils
  • 1x 5-gangen Culinair Wildmenu | Proef de Natuur
  • 2x Overnachting | Kamertype naar keuze
271 Vanaf per persoon
271
Vanaf per persoon

Route naar Witte Berken Natuurhotel en Restaurant

Het restaurant is te bereiken met de auto en het ov. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand. De Veluwe kent een rijke traditie op het gebied van wild eten. De deelnemende restaurants hebben ieder een eigen menu kaart.

Loading...
Alt text for the picture

Bezoek de Veluwe : overnachten, fietsen, wandelen

Kom voor een dagje uit naar de Veluwe, of boek een weekend of midweek in een hotel of vakantiepark. Ontdek de mooie bossen die in de herfst prachtig van kleur verschieten: elke dag is anders! Stap de ene dag op de fiets en plan je route aan de hand van de knooppunten (of kijk op de website van vvvepe.nl voor een kant en klare wildroute) en ga de volgende dag voor een heerlijke boswandeling. Struin over de smalle paadjes en kies je eigen route voor een heus avontuur. Of ben je bang te verdwalen? Neem dan een gemarkeerde wandelroute. Bij de VVV Epe is een wandelkaart te koop met daarop ruim 40 wandelingen in de omgeving variërend van 2,5 tot 20 kilometer. Dus voor elk wat wild(s)! Ook voor kinderen zijn er speciale routes, zoals de Kinderbelevingspaden ’t Eperholt of Woudloper van het Loo.

;