Eet- & Drink Café De Slimmerick

Eet- & Drink Café De Slimmerick, in Epe

Wildrestaurant Eet- & Drink Café De Slimmerick van de Veluwe

Het kloppende hart van dit stijlvolle maar toch klassieke restaurant oogt open, eigentijds en stoer. Laat u verrassen door het team van De Slimmerick. Onze kookstijl kenmerkt zich als fris, puur, vers en creatief.  Bij ons staat de beleving van de gasten bovenaan. Of u nu even een drankje wilt komen doen om uit te rusten van een fietstocht, of uitgebreid komt dineren. Wij staan voor u klaar met wat lekkers, een glimlach en een gezellige babbel!

Kom het zelf een keertje meemaken en laat u door ons en het personeel verrassen.


Restaurant De Slimmerick ligt in het landelijke Epe, tussen Apeldoorn, Deventer en Zwolle in. Deze prachtige locatie biedt veel door de geweldige omgeving van uitgestrekte Veluwse bossen en heiden. Het restaurant is gelegen aan de gezellige hoofdstraat van Epe en op steenworp afstand van de kerk. Onder het motto ‘de prijs is betaalbaar, de beleving onbetaalbaar’ brengen wij een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. 

Even binnen kijken

Kijk alvast even rond in Eet- & Drink Café De Slimmerick. Elk jaar stellen de restaurants en hotels op de Veluwe voor de wildliefhebber heerlijke menu’s samen. Het wildzwijn en hert zijn favoriet, maar ook konijn, ree, haas en eend zijn aan te bevelen.

Wildrestaurants

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Veluwe komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, de dagen korter en kouder worden en het jachtseizoen wordt geopend. Hoe fijn is het dan om binnen in een gezellige, warme ambiance bij knapperend haardvuur te genieten van Veluws wild…

Route naar Eet- & Drink Café De Slimmerick

Het restaurant is te bereiken met de auto en het ov. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand. De Veluwe kent een rijke traditie op het gebied van wild eten. De deelnemende restaurants hebben ieder een eigen menu kaart.

Loading...
Alt text for the picture

Bezoek de Veluwe : overnachten, fietsen, wandelen

Kom voor een dagje uit naar de Veluwe, of boek een weekend of midweek in een hotel of vakantiepark. Ontdek de mooie bossen die in de herfst prachtig van kleur verschieten: elke dag is anders! Stap de ene dag op de fiets en plan je route aan de hand van de knooppunten (of kijk op de website van vvvepe.nl voor een kant en klare wildroute) en ga de volgende dag voor een heerlijke boswandeling. Struin over de smalle paadjes en kies je eigen route voor een heus avontuur. Of ben je bang te verdwalen? Neem dan een gemarkeerde wandelroute. Bij de VVV Epe is een wandelkaart te koop met daarop ruim 40 wandelingen in de omgeving variërend van 2,5 tot 20 kilometer. Dus voor elk wat wild(s)! Ook voor kinderen zijn er speciale routes, zoals de Kinderbelevingspaden ’t Eperholt of Woudloper van het Loo.

;