De Veldhoeve

De Veldhoeve, in Epe

Wildrestaurant De Veldhoeve van de Veluwe

Voel je welkom en kom genieten van een culinaire lunch of diner. De menukaart biedt seizoensgebonden gerechten, die met ambacht en liefde door André worden bereid. We werken graag met lokale leveranciers en met hun produkten stellen wij wekelijks een vier gangen menu samen. De sfeervolle hoeve is een monumentaal pand uit 1765, waarin André en Anita de uitbaters zijn vanaf december 2001. We hebben een warme inrichting, die mooi combineert met de kleuren en de sfeer van de hoeve. In de wintermaanden is de haard aan en branden er kaarsen die het extra gezellig maken. De hoeve is gelegen net buiten de dorpskern van het mooie Epe en er is bij Restaurant de Veldhoeve voldoende gelegenheid om te parkeren. We nodigen jullie van harte uit om te komen genieten van de gerechten, wijnen, onze gastvrijheid en gezelligheid.

Even binnen kijken

Kijk alvast even rond in De Veldhoeve. Elk jaar stellen de restaurants en hotels op de Veluwe voor de wildliefhebber heerlijke menu’s samen. Het wildzwijn en hert zijn favoriet, maar ook konijn, ree, haas en eend zijn aan te bevelen.

Wildrestaurants

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Veluwe komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, de dagen korter en kouder worden en het jachtseizoen wordt geopend. Hoe fijn is het dan om binnen in een gezellige, warme ambiance bij knapperend haardvuur te genieten van Veluws wild…

Route naar De Veldhoeve

Het restaurant is te bereiken met de auto en het ov. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand. De Veluwe kent een rijke traditie op het gebied van wild eten. De deelnemende restaurants hebben ieder een eigen menu kaart.

Loading...
Alt text for the picture

Bezoek de Veluwe : overnachten, fietsen, wandelen

Kom voor een dagje uit naar de Veluwe, of boek een weekend of midweek in een hotel of vakantiepark. Ontdek de mooie bossen die in de herfst prachtig van kleur verschieten: elke dag is anders! Stap de ene dag op de fiets en plan je route aan de hand van de knooppunten (of kijk op de website van vvvepe.nl voor een kant en klare wildroute) en ga de volgende dag voor een heerlijke boswandeling. Struin over de smalle paadjes en kies je eigen route voor een heus avontuur. Of ben je bang te verdwalen? Neem dan een gemarkeerde wandelroute. Bij de VVV Epe is een wandelkaart te koop met daarop ruim 40 wandelingen in de omgeving variërend van 2,5 tot 20 kilometer. Dus voor elk wat wild(s)! Ook voor kinderen zijn er speciale routes, zoals de Kinderbelevingspaden ’t Eperholt of Woudloper van het Loo.

;