Grand-Café De Posthoorn

Grand-Café De Posthoorn, in Epe

Wildrestaurant Grand-Café De Posthoorn van de Veluwe

De Posthoorn, onmisbaar in het straatbeeld van Epe sinds de Franse Revolutie in 1795. Ontmoetingen vonden plaats in de levendige herberg, muziek klonk vanonder de oude Lindeboom door de straten en kunstenaars vonden hun plek om zich te laten inspireren. 

Vandaag de dag is het een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten en genieten van vers gemalen koffie, uitgebreide lunchtaferelen, smaakvolle wijnen, goedgevulde borrelplanken en klassieke gerechten bereid met pure ingrediënten. 

Zet samen met ons de geschiedenis voort op eigentijdse wijze. 

Smaakvol genieten met een Franse twist.

Even binnen kijken

Kijk alvast even rond in Grand-Café De Posthoorn. Elk jaar stellen de restaurants en hotels op de Veluwe voor de wildliefhebber heerlijke menu’s samen. Het wildzwijn en hert zijn favoriet, maar ook konijn, ree, haas en eend zijn aan te bevelen.

Wildrestaurants

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Veluwe komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, de dagen korter en kouder worden en het jachtseizoen wordt geopend. Hoe fijn is het dan om binnen in een gezellige, warme ambiance bij knapperend haardvuur te genieten van Veluws wild…

Route naar Grand-Café De Posthoorn

Het restaurant is te bereiken met de auto en het ov. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand. De Veluwe kent een rijke traditie op het gebied van wild eten. De deelnemende restaurants hebben ieder een eigen menu kaart.

Loading...
Alt text for the picture

Bezoek de Veluwe : overnachten, fietsen, wandelen

Kom voor een dagje uit naar de Veluwe, of boek een weekend of midweek in een hotel of vakantiepark. Ontdek de mooie bossen die in de herfst prachtig van kleur verschieten: elke dag is anders! Stap de ene dag op de fiets en plan je route aan de hand van de knooppunten (of kijk op de website van vvvepe.nl voor een kant en klare wildroute) en ga de volgende dag voor een heerlijke boswandeling. Struin over de smalle paadjes en kies je eigen route voor een heus avontuur. Of ben je bang te verdwalen? Neem dan een gemarkeerde wandelroute. Bij de VVV Epe is een wandelkaart te koop met daarop ruim 40 wandelingen in de omgeving variërend van 2,5 tot 20 kilometer. Dus voor elk wat wild(s)! Ook voor kinderen zijn er speciale routes, zoals de Kinderbelevingspaden ’t Eperholt of Woudloper van het Loo.

;