Floor, Brasserie - Boscafé

Floor, Brasserie - Boscafé , in Epe

Wildrestaurant Floor, Brasserie - Boscafé van de Veluwe

Natuur. Dat ruik je, zie je én proef je bij Floor. Midden in het prachtige bosgebied ‘De Dellen’ ligt Floor: een eigentijdse brasserie & boscafé, waar geleefd wordt, zoals het leven hoort te zijn. 

Start de dag met een kop koffie, doorbreek je boswandeling met een lunch, of ontsnap de drukte om te dineren of borrelen mídden in het bos. 

Ga picknicken, highteaën of vier het leven om onze Afrikaanse Braai. Volg een van de Belevingspaden met de kids en kom tot rust in de natuurlijke omgeving. Bij Brasserie & Boscafé Floor creëren wij samen mooie momenten.  

Even binnen kijken

Kijk alvast even rond in Floor, Brasserie - Boscafé . Elk jaar stellen de restaurants en hotels op de Veluwe voor de wildliefhebber heerlijke menu’s samen. Het wildzwijn en hert zijn favoriet, maar ook konijn, ree, haas en eend zijn aan te bevelen.

Wildrestaurants

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Veluwe komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, de dagen korter en kouder worden en het jachtseizoen wordt geopend. Hoe fijn is het dan om binnen in een gezellige, warme ambiance bij knapperend haardvuur te genieten van Veluws wild…

Overzicht van de wildarrangamenten van Floor, Brasserie - Boscafé

Wild eten en Wild speuren
Wild eten en Wild speuren
Genieten van wild
  • Wildspeurtocht
  • Culinair genieten
75,00 per persoon
75,00
per persoon

Route naar Floor, Brasserie - Boscafé

Het restaurant is te bereiken met de auto en het ov. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand. De Veluwe kent een rijke traditie op het gebied van wild eten. De deelnemende restaurants hebben ieder een eigen menu kaart.

Loading...
Alt text for the picture

Bezoek de Veluwe : overnachten, fietsen, wandelen

Kom voor een dagje uit naar de Veluwe, of boek een weekend of midweek in een hotel of vakantiepark. Ontdek de mooie bossen die in de herfst prachtig van kleur verschieten: elke dag is anders! Stap de ene dag op de fiets en plan je route aan de hand van de knooppunten (of kijk op de website van vvvepe.nl voor een kant en klare wildroute) en ga de volgende dag voor een heerlijke boswandeling. Struin over de smalle paadjes en kies je eigen route voor een heus avontuur. Of ben je bang te verdwalen? Neem dan een gemarkeerde wandelroute. Bij de VVV Epe is een wandelkaart te koop met daarop ruim 40 wandelingen in de omgeving variërend van 2,5 tot 20 kilometer. Dus voor elk wat wild(s)! Ook voor kinderen zijn er speciale routes, zoals de Kinderbelevingspaden ’t Eperholt of Woudloper van het Loo.

;