Bij Maarten in 't Koetshuis

Bij Maarten in 't Koetshuis, in Vaassen

Wildrestaurant Bij Maarten in 't Koetshuis van de Veluwe

Op voor-, zij- en achterterras heb je een magisch uitzicht op kasteel de Cannenburch. Binnen bij Maarten is een huiskamergevoel van thuiskomen.  Er zijn spelletjes en kletspotten, zowel voor kinderen als volwassenen. De menukaart is gevarieerd en er is voor elk wat wils. Naast de menukaart is er een wijnkaart en naast de kinderkaart ook een baby kaart. Voor de harige viervoeter is er de hondenkaart. 

De gerechten van de menukaart worden bereid en op  smaak gemaakt met kruiden en groentegewas uit de moestuin van kasteel de Cannenburch.  Deze grenst aan het achter terras en mag vanaf daar ook bezocht worden.  Bij Maarten is een bijzondere plek waar je even kunt bijtanken alleen of met gezelschap.

Even binnen kijken

Kijk alvast even rond in Bij Maarten in 't Koetshuis. Elk jaar stellen de restaurants en hotels op de Veluwe voor de wildliefhebber heerlijke menu’s samen. Het wildzwijn en hert zijn favoriet, maar ook konijn, ree, haas en eend zijn aan te bevelen.

Wildrestaurants

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Veluwe komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, de dagen korter en kouder worden en het jachtseizoen wordt geopend. Hoe fijn is het dan om binnen in een gezellige, warme ambiance bij knapperend haardvuur te genieten van Veluws wild…

Route naar Bij Maarten in 't Koetshuis

Het restaurant is te bereiken met de auto en het ov. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand. De Veluwe kent een rijke traditie op het gebied van wild eten. De deelnemende restaurants hebben ieder een eigen menu kaart.

Loading...
Alt text for the picture

Bezoek de Veluwe : overnachten, fietsen, wandelen

Kom voor een dagje uit naar de Veluwe, of boek een weekend of midweek in een hotel of vakantiepark. Ontdek de mooie bossen die in de herfst prachtig van kleur verschieten: elke dag is anders! Stap de ene dag op de fiets en plan je route aan de hand van de knooppunten (of kijk op de website van vvvepe.nl voor een kant en klare wildroute) en ga de volgende dag voor een heerlijke boswandeling. Struin over de smalle paadjes en kies je eigen route voor een heus avontuur. Of ben je bang te verdwalen? Neem dan een gemarkeerde wandelroute. Bij de VVV Epe is een wandelkaart te koop met daarop ruim 40 wandelingen in de omgeving variërend van 2,5 tot 20 kilometer. Dus voor elk wat wild(s)! Ook voor kinderen zijn er speciale routes, zoals de Kinderbelevingspaden ’t Eperholt of Woudloper van het Loo.

;